Kjære kateketer, kateketkoordinatorer og prester

Vi har gleden av å invitere dere til kateketretrett hos oss lørdag 9. mars 2024. Retretten har fått temaet «Kristen misjon – en nåde og et ansvar». Retrettholder vil være biskop Erik Varden OCSO av Trondheim stift, og holdes i Akersveien 5 (menighetssalen) i Oslo. (Bygningen rett bak St. Olav domkirke, inngang til lokalet fra gateplan.) Tid: kl. 10.00 – 16.00, med ankomst og registering i Akersveien 5 fra kl. 9.30.

I tillegg til flotte retrettforedrag av biskopen, vil det også bli sakramentstilbedelse med mulighet for skriftemål og messe i St. Olav domkirke under retretten. Lunsj vil bli servert.

Biskop Erik Varden OCSO (f. 1974) fra Sarpsborg, ble biskop av Trondheim stift i 2020. 

Han har vært munk, prest og abbed i trappistklosteret Mount Saint Bernard i Nottingham i England fra 2004 frem til han tiltrådde som biskop. Han er også forfatter og har skrevet en rekke åndelige bøker for troende.

Vi kommer tilbake til dere med detaljert program tidlig på nyåret 2024, men vi har med dette åpnet for påmeldinger allerede fra nå.

Påmelding:

Send fullt navn, menighet, e-postadresse, mobilnummer og info om eventuelle hensyn (f. eks allergi) til: camilla.cselenyi@katolsk.no.  Vi lurer også på om du som kateket ønsker å stå på vår kontaktliste med navn og e-postadresse på permanent basis. Gi oss gjerne beskjed om det i din påmelding, for da får Kateketisk senter muligheten til å sende deg info på e-post direkte heretter. Vi ber om at dere melder dere på så tidlig som mulig, helst i løpet av januar – midten av februar. Aller siste frist for påmelding: fredag 1. mars 2024.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til retrett hos oss i Akersveien i mars. Vi gleder oss – og håper å se mange av dere.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål.

Med ønske om velsignet jul og alt godt,

varm hilsen fra alle oss på
Kateketisk senter 😊