«Ni är värdens ljus»
– 200 svenske kateketer samlet til KPNs 3.kateketkongress

Hvert 10. år arrangere Katolska Pedagogiska Nämnden (KPN) en kongress for alle landets (altså Sveriges) kateketer. I den forbindelse slår de på stortromma og inviterer prominente gjester og foredragsholdere, og de holder et nivå som gjør at kongressen er noe man sent glemmer. Åndelig påfyll fås i alle formater og former.  Årets kongress, som var den tredje i sitt slag, feiret også den svenske oversettelsen av Direktoriet for katekese fra Vatikanet med et fantastisk nylaget ikon. Kardinal Aborelius var med på hele kongressen.

En stor takk til Ulrika Erlandsson og Jim Lagerlöf som leder KPN og som sto som hovedarrangører, Vi som var med fra Kateketisk Senter i OKB (Maria Fongen, Camilla Cselenyi og Terese Ranek) er utrolig takknemlige overfor begge disse og alle de andre som jobbet hardt for at få gjennomført kongressen. Takk for at vi fikk være med  på noe så flott🌹🌹🌹

   

Les mer om kongressen og se alle bildene (fra KPNs nettsider):
Ni är världens ljus – kateketisk kongress 2023 – Katolska Pedagogiska Nämnden (kpn.se)