Mesteparten av Kateketisk senters materiale for barn og ungdom ligger på nettsiden blilys.nobesøk den her.

På blilys-sidene velger man først (og klikker på) KATEKESE fra toppmenyen. Der ser man først opplegg for 1., 2. og 3. klasse (kalt Årstrinn 1, Årstrinn 2 og 1.kommunion). Her er det aller mest materiale og en nokså stor lærebok for 3. klasse, siste år før førstekommunion (SE HER). For 2. klasse er det også en hel del materiale (for det er meningen at man skal starte forberedelsen til førstekommunion da – SE DET HER), for 1. klasse er det også noe materiale (SE HER).

Det er tanken at man skal fortsette å komme til katekese i 4., 5., 6. og 7. klasse, og også der har vi undervisningsmateriale for hver måned for hvert klassetrinn (SE HER). Sommeren 2023 kom det på plass nytt materiale for 4.-7. klasse, bygget på YOUCAT for Kids (SE HER) – og i menyen vil man finne både gammelt og nytt materiale.

For konfirmanter presenterte vi et nytt opplegg sommeren 2022, bygget på YOUCAT Konfirmant (SE DET HER). Men også her kan man bruke et tidligere materiale; lærebøker til dette kan fortsatt kjøpes i St Olav bokhandel og man finner mer av DETTE MATERIALE HER.