Kjære kateketer, kateketkoordinatorer og sogneprester,

Kateketisk senter inviterer med dette til kateketsamling lørdag 5. mars 2022. Denne gangen blir det en hel dag i Akersveien med åndelig påfyll for kateketer. Vi har kalt samlingen: «En hjelp i nød og alltid nær.» (Sal. 46,2) – Åndelig påfyll fra bibelen.

Vi setter et fokus på hvordan bibelen kan brukes til personlig åndelig utvikling.

Program:

Fra kl. 09.30: Ankomst
Kl. 10.00: Foredrag og samtale v/ sr. Ingeborg-Marie
Kl. 10.45: Foredrag og samtale v/ sr. Ingeborg-Marie
Kl. 11.30: Sakramentstilbedelse i St. Joseph kirke i Akersveien
Kl. 12.15: Messe i St. Joseph kirke
Kl. 13.00: Lunsj
Kl. 14.00: Foredrag og samtale v/ Anne Samuelsen
Kl. 15.00: Gruppearbeid og oppsummering
Kl. 16.30: Kaffepause (m/ mat)
Kl. 17.00: Foredrag og samtale v/ Anne Samuelsen
Kl. 18.30: Avslutning

Innlederne:

Anne Samuelsen er deltidsansatt i St Paul menighet i Bergen. Hun er aktiv i sekulærkarmelittene og har reist rundt og holdt retretter og foredrag.

Sr. Ingeborg-Marie Løvenskiold Grüner Kvam O.P ble opptatt i Den katolske kirkes fulle felleskap i 2005, og trådte inn hos dominikanerinnene på Lunden kloster i Oslo i 2009.

Sted for samlingen: Akersveien 5, 0177 Oslo, «Menighetssalen». (Inngang fra gaten.)

Påmelding:
E-post sendes til camilla.cselenyi@katolsk.no. Skriv fullt navn, menighet, e-post, mobilnummer og eventuelle allergier. Merk e-posten: «Påmelding til kateketsamling 5. mars». Frist for påmelding er torsdag 24. februar 2022.

Deltagere som har behov for overnattingssted i Oslo i forbindelse med arrangementet, vil vi oppfordre til å finne dette på egenhånd, eller eventuelt i samråd med kateketkoordinator i sin menighet. For dem som skal bli to overnattinger i Oslo kan vi varmt anbefale å booke på Katarinahjemmets gjestehus: Gjestehus og møtelokale | Sta. Katarinahjemmet (katolsk.no) (Katarinahjemmet tar ikke imot booking for mindre enn to sammenhengende overnattinger.)

Hjertelig velkommen til kateketsamling i mars. Vi håper å se mange av dere.

Mvh
Kateketisk senter