Kateketisk senter og undervisning for voksne

Kateketisk senter har ansvar for katekese for barn og unge (se BLILYS-sidene) og for voksne. For voksne vil vi utarbeide anbefalte opplegg for undervisning av dåpskandidater og konvertitter, og også tilby videre undervisning for voksne som allerede er katolikker.

Vi legger ikke ut eget voksenmateriale på disse sidene, men viser heller til materiale på katolsk.no – og viser til deres sider for Vår tro, Praksis og Dokumenter.

Våren 2020 ble en serie på 20 evangeliserings- og katekesevideoer kalt SYCAMORE, produsert av Fr. Stephen Wang, utgitt i England og kateketisk senter gjorde i februar 2021 avtale om å oversette tekstene til videoene til norsk og flere andre språk. Dette materialet er nå ferdig og kan sees her: http://www.katolsk.no/tro/sycamore Man kan også se videoene fra den engelske nettsiden – sycamore.fm/videos

Her finner man fem hefter om livsvern som ble utgitt i 2020 – og her er eksempler på familiekatekese for voksne/ektepar og ungdommer og barn.

Høsten 2020 ble det startet opp en katolsk nettradio, ST RITA RADIO, som sender mye godt åndelig og kateketisk materiale for både voksne, ungdommer og barn. Besøk radioen her – https://www.stritaradio.no

Under kan man lese om flere aktuelle emner

Page 1 of 21 2